Op deze pagina vind je links naar allerlei handige sites om snel iets op te zoeken wat je in de pagina’s hiervoor niet kon vinden, of om te oefenen.
Klik op het plaatje om de link te openen


Even snel de vervoeging van een werkwoord opzoeken ?

Oefenen met werkwoorden ? Kies tijd en werkwoord, en......aan de slag !! ( Je kunt de site ook gebruiken om werkwoorden te leren bij Engels, Duits en Spaans ! )


CONNECTIGRAMME
Je hoeft niet bang te zijn voor deze zeer uitgebreide FRANSE site met uitleg van grammatica... Osez !!!


Languages Online: een erg leuke site om simpele en minder simpele zaken te oefenenNog zo een perfecte Engelse site, met tekst en uitleg, én met de uitspraak, voor alle niveau’sBijna 7000 oefeningen voor absolute beginners én voor gevorderden. probeer bijvoorbeeld eens een oefening over de imparfaitEen superhandige site over Franse grammatica.
Maar elk voordeel heb zijn nadeel: hij is in het Frans :-)Een superuitgebreide site met argot ( slang oftewel straattaal ), maar ook met gewone dagelijkse uitdrukkingen
Wél vanuit het angliche.... Zut !Voor vragen over grammaticale zaken kun je natuurlijk terecht bij je docenten. Ook online kun je je vragen kwijt.
Kijk eens op forum.wordreference.com Ook voor oude discussies; leuk materiaal voor de liefhebber !Helaas bestaan er nog geen betrouwbare vertaalsites.
We zullen dus alert moeten blijven wat de grammatica betreft !
Er bestaat wel één redelijk goede grammatica-checker, een ’correcteur de grammaire et d’orthographe’, waar je een stukje tekst kunt invoeren, en waar je feedback en vragen krijgt. Gratis ook nog ! BonPatron is de naam.